Pasal Baju



baju ni ?  ada apa dengan baju ini ?
hmm , sebenarnya ta da apa apa . cuma aku suka nengok baju ini ..

pun bukan
sebenarnya aku suka nengok orang pakai baju ni ..
lebih lebih lagi kalau lelaki + hemsem .
haha , gatal nya .. !

NO aku memang suka nengok lelaki pakai baju nie .. haha

hahhha  :-o


sebenarnya ada cerita di sebalik kenapa aku suka baju nie ..





aku ta tau nama baju nie apa, cume bila aku guna perkhidmatan tuan google ia macam mengatakan nama baju ini ialah

Polo TShirt Malaysia - Kuning Putih



pertama kali aku nengk baju ini waktu tu aku nak pergi ke stadium USA (uitm shah alam ?) . nak nengok bola sepak antara Kolej Komuniti Kedah Lw UiTM. 3 Julai 2011 . aku ta tau sama ada baju nie baru atau aku yang katak bawah tempurung ta tau pasal baju nie.. kalau baju M'sia yang belang hitam kuning tu aku ada lah . pasal baju kuning putih nie? i hv no idea at all . waktu itu .

dan waktu itu yang memakai baju ini ialah seorang lelaki , blogger hebat waktu itu, dengan itu aku dah sangat tertarik dengan baju itu ! (sebenarnya dengan tuan dia sekali ) hha . tak tau mungkin dia kacak dengan baju itu atau mungkin aku yang terlalu tertarik dengan baju itu .



dari itu aku terus suka baju itu bersama jejakanya sekali  !
 no, means suka untuk  pandang ..heee


dalam himpunan p nengok bola tu ramai ramai ta da sorang pun baju sama dengan jejaka tu . sehingga lah muncul seorang gadis .. dan berdiri di sebelah jejaka itu . laluuu , ramai ramai pun bersorak , keterujaan melihat pasangan itu . 
ain .aziz yang dekan sem ni . taniah !



aku , apa perasaan ??
tidak ! perasaan ini tidak boleh di bongkar . haha ..malu la beta macam ini !




aku hanya berbaju putih 
mana lah dia pandang .. argghhhh ~~~



tapi kegembiraan datang di kemudian nya .

jejaka itu memilih untuk duduk di sebelah aku dan kami sama sama nengok game tuu . and the end baru aku sedar bertapa gedik nya aku sepanjang game tu bila aku terbaca apa yang dia post kt blog dia ! haha , malu nyaa punnnn ! teringin nak baca apa yang dia post ?? ahhah ! ni hah !

nampak ta keterujaan aku dapat duduk dengan jejaka berbaju hemsem ?? haha



lepas dari itu , dah lama lama lama lama . maka bersepah sepah lah baju itu di merata rata .. sini orang pakai sana orang pakai ..

dan harapan aku  masih sama . supaya aku dapt nengok baju itu dipakai oleh jejaka itu lagi ..

bermula lah dari sini kami berkawan , mungkin laa. sebab ta ta ingat banyak !

6 comments:

Black Jeepsu said...

alaa kn beli la baju ni nnt ! hehe

ajie_harini said...

ha, nak beli kan ??

Black Jeepsu said...

teringin ja ada la.... tapi lagi best kalu orang adiahkan.. hahahaha

ajie_harini said...

hadiahkan lah untuk ajie !

Black Jeepsu said...

ahahhhhhhhhh~~~ tak mboh la.. ajie la adiahkan kat sy! hehehe :D

ajie_harini said...

bukan dah ada ke ??tamak !