ahad, 13012013



Assalamuilaukum..

Seawal pagi ana sudah bangun, konon nya plan nak keluar pagi-pagi pergi isi minyak motor dan ke Selayang Mall mencari sesuatu yang penting. namun niat terbatal dek kerana hujan. ana pun bangun juga lalu melakukan rutin biasa sebagai seorang gadis yang comel. haha ... sesudah ana kemas semua nya, hujan masih lagi tak berhenti . jam menunjukkan tepat 9 pagi . ana pun buka la TV untuk cari cerita best. godeh-godeh ana nengk cerita 'Nasi Lemak Kopi O' di TV 9. best, banyak informasi yang ana dapat. In the end of the segment of the program, host bertiga tu di tugaskan untuk memasak. This the best part. Chef Wan di jemput sekali dalam segment yang terakhir ni. berguling-guling tengok mereka masak. should be lelaki pandai masak kan ? sebab chef no 1 Malaysia pun lelaki .. hee, ya ka ?? never mind my Sepet pandai masak.  haha...


what should do in this weekend ??
Double A'