Oukawa 2 !



bila ada orang suka produk yang kita hasilkan, ta kira berapa lama sekali pun..
kita pasti akan rasa gembira dan tersentuh ..
dan kita mesti berharap orang tu akan jaga hasil kerja kita sebaik-baiknya.

xoxo , yes I will keep it !

si ajie gedik !



according to this google map , perjalanan dari kuala kedah ke mersing tidak lah jauh mana pun.. hanya 9 jam sebelas minit ikut highway utara selatan .
jadi nya , jarak itu bukan lah penghalang ..
hahahahah ...



nampakk ??
sue, nengok kegedikan si ajie ni .. ta malu betul dy ni kann ..
hahahaha ...

xoxo . suesayaperancangkeluargayangbagus.dahmuladariawalnie..

Oukawa !












xoxo , hari ini duapulohenamharibulanduatahunduaribuduabelas! ya Allah , cepatnya masa berlalu sedangkan aku masih leka dan lalai ..

seronoknyaaa

bangun tidoo dapat kfc free , dapppp nyaaa .. haha !

xoxo , kiitos alot my dear ..

yes its me





i just be like this every morning shift ! ..


and be like this in weekend ..

and be like this too when i too tried !


I'm a girl .

post by my friend

Air Mata Seorang Wanita .



Air mata seorang wanita,
Andai mengalir kerana kecewa dengan cinta lelaki, Maka hilanglah sifat takwanya.

Air mata seorang wanita,
Andai mengalir kerana kecewa dengan dunia, Maka hilanglah sifat keredhaanya.

Air mata seorang wanita,
Andai mengalir kerana tidak sanggup melihat kesusahan orang tuanya, Maka terbitlah sifat penyayangnya.

Air mata seorang wanita,
Andai mengalir kerana terluka, Maka hilanglah sifat ketabahannya dalam mengharungi ranjau kehidupan.

Air mata seorang wanita,
Andai mengalir kerana takutkan Allah S.W.T , Maka bergembiralah kerana air mata yang sedikit itu mampu memadamkan api neraka kelak .


xoxo,


ajie, not be to egos but be strong !
and i wish you too , be a men .

-lawatan sambil belajar -

outdoor activity again .


poster lawatan sambil belajar
Pusat Jagaan Kanak-Kanak Istimewa Seremban

multimedia? mesti ambik2 gambar .
ini masa nak bermanja dengan sony alpha !

Abdul Aziz ?
yah ,dia pengarah program yang cool ..
*nengok muka pun dah tau .. haha

first :
lawatan ke kelas .
pusat jagaan ni ada 4 kelas .
kelas ikut umur, 1 kelas ada 3-4 orang murid .

kraftangan yang mereka buat,
cantikk serius terujaa !

second :
persembahan dari kanak-kanak istimewa .
menari lagu mawi pula tuu . semangat !

third :
ajar hand washing , mereka pikap .
cepat je boleh ikut apa yang diajar !

fourth:
mewarna & buat origami .
macammacam bentuk origami yang terhasil .
mereka kreatif !

fifth :
persembahan dari kami ..
laska pelangi & tapi bagaimana
by maryam & raffiq

sixth :
lunch together .
baca doa samasama , dann , maaaakaannnn
mereka ta kedekut !
siap bagi2 ayam goreng lagi . baikk nya ..



break :
bersihkan diri , zohor , salin pakaian dan mula !


seventh :
mural !
mulaa menconteng !
yang berbakat je laa, kalau bagi si ajie .. hmm memang lagi cantik rasanya !
hahahahaa!

eighth :
gotong royong !
seronok, dah lama ta buat kerjakerja macam ini
bukan malas ==' , cume ta da peluang . cehh .

ninth :
tanam pokok ,
mungkin suatu hari kemudia kami datang lagi ..
pokok pun dah besar .. konon2 macam tuu

tenth :
majlis penutup .
penyampaian cenderahati
Nursing Uitm Puncak Alam -Pusat Jagaan Kanak-Kanak Istimewa Seremban

+
satu geng !

+
raffiq dapat fly kiss !
abiss laa , cair ..
=p

+
ajie with jejaka kacak !
haha

+
by blackjeepsu & prince

this is us +___+
hs11o/4b


'sehari bersamamu' : program komuniti semester 4 .
yeahh , awesome


xoxo , learn by your experience ;)

by soko




tibatibajumpalaguyangsanagatcomelnie ...heee

entry iniperlukanfocus !

ok,sekaranginiakusangatberemosi.maksudnyaemositamenentulaalebihkurangmacamtuulaa. akusangatsangatsedihdankecewasebenarnya.
akujarangmeluahkanperasaandengankatakata.
sebabnantimacammaluorangbaca .
nanti mesti orangcakpacakapmacammacam. jadiuntukkalinibiarlahakumeluahkanperasaandenganmelukis .. maaflahtadapatpublishkanlukisannya.
nantikorangnitemarepulaaa.. heee
dahsekiantujeakunakluahkan, heee gedikkankankan . biarlah !










akudalamkekeliruan














xoxo , masihtidakyakinakankedamian .

ini betulbetul !



gambarinitiadakaitandengancerita, cumatibatibajumpagambarini .



kali ini betulbetul termenung punya !

apa yang berlaku sebenarnya ??


test bertimpatimpa ,
kesihatan ta menentu ,
emosi terganggu .


tapi ,

ini lah kehidupan pelajar !
baru seronokk!


baibai ,

eyhh p mana ?
ta p mana , ada sini je .
heee

xoxo ,
kau memang ta pernah menyesal !