perjalanan di akhir sem

23-28 final exam
cun laa, dah laa ta da gap. satu hari dua paper . mcam mana nie, masalah besar nie.. haha

3/5 Osce
apa laa agaknya yg keluar , adoi laa. dah laa buat SDL, ta di guide sepenuhnya.. memang sedih laaa

16-28 practical
huuuu. kali nie dapat hospital lain pulaa. ada hospital Selayang .. apa rase laa agaknya..

sekian..
esok bermulanya final exam tuk sem ini. seronoknya seronoknyaaaaaa (:

Yuna!


OK .. ini kerja aku . duduk rumah bukan nye nak study untuk final , bahkan study kat mana nak jmpa para idol aku . haha . one of them is YUNA (: YEAHH . iloveyou. why ?? sebab dy BEST.. hahahaaa
she trendy, seorang gadis comel yang involve dunia seni event bertudung. pandang laa gaya dy . wow amazing..
akibat dh lama ta tonton tv, ta tau sangat berkembangan yuna. tapi aritu balik nengok tb puas -puas punyaa. bukak astro hitz. taraaa . ada cita yuna inspired. layann jee ..best, its about yuna journey




sumber image dari google **

mari merungut malaysia

serta paksa

Dadali - Disaat Aku Mencintaimu

tiba-tiba ada orang tag video nie . pelik nya pelik nyaa .. ??

mersing sudaaa


khamis
14 April 2011

hari ini hari terakhir kelas untuk semester 2. ada test pula tuu. memang ta la kan jawab nya. otak dah pikir balik jee. hahaha. abis jee test, alamak, madam buat pesanan penaja pulaa. dah laa la tuu aku tahan jee nk PU .. ta pa laa, demi kebaikan dengar jee dy punya amanah. abis jee amanah , nadia pun cakap : wey ayah aku datang kul 2:10 . apa ?? lajunya.. ouh tidakk bladder aku semakin penuh dibuatnya.. haha. apa lagi, berlari berkejaran laa dengan tangga atu caves tuu . haha.. naik tapau barang terus ayah nadia sampai. on time . bagusnyaaa ..

sampai je aku dengan baby lat pun terus g naik atas beli tiket . ini adalah pengalaman pertama untuk baby lat, dy ta penah balik naik bus. heee. amcm baby lat , best kan ?? haha nasib aku baik, tiket ada ta yah tunggu lama2 punya.. haha . then dalam bus aku pun terserempak dengan kila dn louxman , budk kelas aku . so balik laa sama2 dalm satu bus .

masa perjalanan lebih kurang 5jam laa baru sampai kat tol ayer hitam .lama dohh . aku turun dengan man. then along pun sampai, sempat laa aku drop man kt depan umh dy . fuhh rumah dy . ---------. haha . ayat last sekali yg man cakap : ha, ni semuaa bukan kereta aku, kereta orang .. korang boleh bayangkan bape banyak kereta tuu ?? banyakkk haha . aku pun kalah .

heee, akhirnya kul 10:15malam aku pun sampai rumah. hee home sweet home . AYAHH, SAYA NAK MAKAN DURIAN.. PLEASAE :)


aina husna: hang ta nak balik ke ??
** ajie study laa, jangan asyik main jee ..

ceritanya

huh, sekian lama aku ta main bola.. akhirnya tiap-tiap malam aku turun padang kawad teman team futsal buat latihan ... but until now sakit kaki masih ada. hahha. normal laa tuu . turun sekali kala ... haha ..

2-3april berlangsungnya : kejohanan futsal & bola jaring FSK
TEAM: netball& futsal P

TEAM: FUTSAL
* antaranyalaa..ada lagi yang lain

penyokong antara bangsa (:

taniah kepada yang menang (:

TEAM: NUSA

kepeer kecik yang sangat handal. good job
paah , jangan nangis . sikit jee

tukang jerit !!



siap berkelah lagi .. heee

sebabkan aktiviti laa aku jadi sunburn . panas jee pipi macam ayam panggang . ahahha ...