Anak Mersing , mari turut serta !

This Saturday 19 May Anak Mersing have create an event that i like it very much , it was interesting .  AMSO vol. 1 . and i hve been invited ! seronok nya . * ceh padahal semua anak Mersing di jemput .



what is AMSO ?


 Anak Mersing Street Outing . yeahh . it was a Outing Photography.I think its gonna be very amazing ! i just can't wait to join. but , the event start early in the morning, boleh ke si ajie ni bangun awal ? gaga , mesti lah boleh sebab si ajie kan ta tido dah sekarang nie. heee InsyAllah .

jadi , siapa anak Mersing , mari lah join event ni . ceh macam pgram sendiri pula nak ajak orang lain join . ta saya berniat baik nak tolong penganjur . heee . 

sedikit detail tentang pgram ini .


Tempat : Sekitar bandar Mersing
Tempat berkumpul : Dataran Pulau
Masa Berkumpul : 6.30 pagi untuk ambil gambar matahari terbit)
Bayaran : PERCUMA

Objektif:

1) Merakamkan panorama Mersing tidak kira permandangan, manusia, binatang, tumbuhan, aktiviti setempat, ekonomi malah apa saja yang menggambarkan identiti Mersing.

2) Dapat menyimpan kenangan gambar Mersing untuk dikongsi bersama generasi akan datang.

Syarat:

1) Mempunyai kamera tidak kira DSLR, compact atau mobile
2) Minat dalam fotografi



baca tu, syarat nya pun senang je, tiada bayaran di kene kan . So semua nya bebas . Apa tunggu lagi, Anak Mersing mari lah !

No comments: