HB,

27 MARCH 2011
just some words
HAPPY BIRTHDAY


ROZI IZAT B HAIRI (:
19 YEARS OLD !

hari muda sudah habis


5 Feb happy birthday to siti LONDON~~
27 Feb happy birthday to aina ajie ??
8 march happy birthday to fatin ~~
did I too late to wish them ? not really right . heee
post kali ini just the story about fatin birthday (:
but nak menyelit sikit pasal birthday aina ajie dan siti London


Cari mana aina ajie . jumpa ??
yeahh baju putih situu . heee .. thanks friend.
sumpah korang buat aku macm kt arlam barzakh jeee.
kinah,putri,zaty,wani,elvina,madihah,yana,fatin,mawar,salwa,
nadia,yam,kila,kecik,hanim.ILY laa. heee

she is siti LONDON / timah gentel
yang turut jadi mangsa pembulian malam besday aina ajie.
* HHA

5march story

sweet 19 years old


happy birthday fatin **

all of us (:

eyhh, dia ??
yeahh, mimi turut serta

jangan tanya itu kepingan keberapa !!

jommm, makan! apo tunggu lagi

pizza hut ! siapa goda siapa ?

alat utama menjayakan celebration ini

cerita bermula : tibe2 olive panggil suh drive kereta cakap nak keluar g makan, celebrate besday fatin sekali . aku pun follow up jee laa masa tuu semua dah tunggu aku..fatin, anis, salwa .then aku pun terpikir about mimi and invite she to joint us. great all of us kumpul together back. nice .lepas je ambik mimi, kinah pon talipon suh ambik dy kat klang center . aku pun apa lagi laju jee la pecut g ambik dy. ada tak korang terpikir ada berapa orang dalam kereta yang aku pandu tuu ?? haha aku dah laa pandu viva jeee.dalam tuu ada aku as driver, kina, mimie, salwa, olive, fatin, anis. can you count it , how many ? yeahh ada 7 orang dalam sebuah viva . ahha kerja gilaaa. lepas celebrate besday kat pizza, semua pun pandang jam masing masing. hampir 1 pagi . haha . mana mau tido nie ? kalau nak balik camps mesti gurd bebel bebel punyaa. apa lagi kaki lima laaa. haha. tidak laa bergituu kejam. kiteorg bermalam di rumh mimie.. thanks a lot sebab tunpang kan kitorg mimie . heee . really miss you .


handsomeman !!

friday:

nice day , got only one class, tu pun kelas petang. dah laa petang datang lambat pula tuu . nasib baik Madam ta perasan. heee .
masuk kelas di iringi kawan yang lambat jugak . ada laa dalam 5 orang . 3 lelaki kacak bergaya, berbaju melayu dan jeans & stack suit ?? haha . itu laa orang classic..
He was strange.


I saw him.. wahlauweyy .. hensem dohh , sumpah cakap . haha .. serius punya hensem. macam nak g kawin punyaa. hha .
first memang ta perasan dy pakai macam tuu until one of member sent me a massage: pandang baby boy la nie jugak !! & ajak p kawin . at the time baru laa perasan. hahah .. ta focus belajar dalam kelas asyik teringat akan kehenseman dia . haha . nasib baik chapter yang senang jee . and balik tadi dah cover back .
He was handsome man

* who I mention about ? jodoh baru ? no pergi jahanam sama dia. ini jodoh lama .. PB punya..

esok ada class EXTRA ANP , tapi semua pun dah balik. WHO GONNA ATTENDED THE CLASS ??