ALAMAK T_T

salam =)

family
what had done this week?. hmm. masa bersama keluarga akan makin kurang.

ayah : sibuk d padang dan sukan sekolah

ibu : sibuk dengan latihan rumah sukan satria

along & anagh : bljr luar jd dah biasa . haha. even rindduu gilaa kt si botak ngn si kuruss tuu..

iqah : sibuk latihan sukan

wany : sibuk latihan catur

aku? : sibuk menyibuk haha.. sibuk ambik lesn.

dah macam mana. downg sibukdr pg smpai malam isnin smpai smpai sabtu. ahad aku g latihn memandu . hmm.. bila nye berjumpa. tada lagi suara bising aku dan adik adik main belon sama sama. rindduuu nya. haha


friends

apa cita minggu nie sume mmbr baiik aku g dating . aku je?...emm..haha

what the suprise .daouk aka bola bola api bf cumy datang sini . daouk cm aflin shauki * lelaki pujaanku.haha. dia baik sweet je daouk ngn eton..

biela pun akhirnya bersatuu kembali bahagia bersama medan nya. haha..

* wish you all happy ending. haha. aku nanti nanti la . I`m happy with my life ;)


fun

aku g interview kerja ada la di beberapa tmpat . saja je . bukan nk kje sangt pun. paling seronok ibu pun tolong aku . ibu ada syor kn kt satu kedai nie . aku pun g la sebab ta nk sedih kn ibu.

* soal jawab bermula

tauke : ouh , u mau interview

aku : ha. ye saya. ada kerja kosong kn?

*setelah lama soal jawab soaln last skali dia tanye

tauke : apa pasal u mau kerja ? u sudah boring ka duduk di rumah tu?

aku : ehh .. ta da tauke . saya datang interview ini kerja pun sebab ibu saya yang suruh .

tauke : wahh.. macm ituu ka?..ayoyoyoo..
* disebabkan ayat last tuu la aku ta dapat kerja tuu. hahaha lagi pun memang saja je. sebab ta nak kerja pun . sorry ibu ;D

bebas uinform




salamm ;)

huhhh! lama ta update belong niehh . sekarang aku bukan lagi insan yang perlu bangun awal untuk ke sekolah bersama sama uniform putih biru beg sekolah yang berat ikut peraturan sekolah kelas tambahan dan manghabiskan separuh hari di sekolah. akuu bebas ;0 ada sedikit kelegaan . haaaa ;p

namun ..
aku tetap anak permpuan kepada cikgu rosli dan cikgu hapizah yang harus ikut peraturan hidup . aku reda dan bersyukur . setakat nieh aku belum rasa bosan lagi duduk di rumah even kawan kawan aku ramai dah kerja. lagi pun sekarang nieh aku sedang ambil lesen motor + kereta mungkin itu sebab aku ta nk kerja lagi kot . haha

apa aku buat hari hari adalah sama je. ;)
bangun tidur . kemas rumah .pergi sarapan dengan kawan . balik kemas rumah dan kemas dan kemas tuu je . haha even rumah ta kecah kecah sangat . haha tp seronok aku dapat berbakti kepada keluarga . haha aku dapat ringan kn beban ibu ..

ayah : dah bosan duduk rumah?

ajie : mestilah belum .haha

ayah : bagus la. duk rumah tolong tolong ao yang patut

ajie : tapi ajie nak wang saku. hehhe

ayah : nak ap2 cakap je ibuayah belikan .
ayah : tapi kalau kerja pun ok. ada pengalaman dn berdikari sikit

* ayat nie hari hari aku dengar. setiap kali ayah balik kerja mesti dy tanya cam tuu.haha aku naik confuse sebenarnya ayah sokong akuu kerja atau sokong aku duk rumah.. ??