sang buaya disini



'she had never been free before, without parents or siblings .
and now she was really going to enjoy herself'



-good bye everyone, gonna miss you damn much,
will update later !


midnight movie


kebetulan memang free malam tu , plan punya plan last last g panggung laa apa lagi koot . heee . ta plan nak ngok cerita apa pun . tup tup ada cerita THE KARATE KID nih . macam best jee . so layan je laa .

tiket kul 11:30 malam , sebelum masuk pangggung sempat lagi . pergi menyanyi nyanyi hiburkan hati . heee


serius , ajie ta nyanyi langsung . tuu sajee jee action pegang mic . heee



along yang semangat nyanyi . heeee . feel konon nye .

setengah jam jee baerjimpa nih , pastu kiteorng pun masuk panggung .

bermulaalah ceritanye . heee

terbaek la cerita nih! ta rugi nengok . walaupun balik ngantok ngantok . mana ta nye balik kul 3pagi . heee . nasib baek ta kne marah . sebab dah notic awal awal g ngok midnight movie kot . heee




till then :)

akhirnya

hai ! 

rinduu nye pada sahabat sahabatku . 

biela dan ezza .

ezza dah g uia , tutup cerita .

sekian lama ta jumpa budak nih ,akhir ny dapat jugak jumpa lepak lepak dgn dy ma .

siapa dia ? hee

fatin nabilah . susah nak jumpa dy nih kot . dy asyik sibuk dengan boyfrend dy jee..

lepak sambil pekena ABC heee~

then , jalan jalan . tiba tiba pandang jam .

waa! sudah lambat , macam mana saya nak balik nih aina ?

ta pa la , saya hantar awak balik . wee ? macam yakin jee..

akhirnye dapat jugak antar dy balik . kenapa ada 3 orng pula nih ?

heee . syed teman kiteorng . padahal dy ta pandai drve punn . saja suh teman . urgent la kata kan . cekup jee sape sape yang free .  thanks syed !

selamat jalan

Saat kita berpisah
Kau pegang erat tanganku
Sepertinya tak merelakan
Kepergianku untuk meninggalkanmu
Dermaga saksi bisu
Waktu kau kucup keningku
Perlahan kau lepaskan pegangan tanganku
Aku lihat kau menangis...
Lambaian tanganmu
Masih ku ingat selalu
Itu yang terakhir
Ku melihat dirimu
Bukannya aku tak tega
Bukan pula aku tak cinta
Kerana *masa dan waktu
Yang tak merestui cinta kita

 selamat tinggal . 4 taun je kan kan ? nak nangiss laa . be srtong aina , jangan nangiss . =.=

everyday i wish you by my side .

bye bye daday !

MOOD SEDIH =.=  ayahh ..

ayah pergi mana ? dengan beg banyak banyak ni ?

ramai nye murid ayah ikut ayah , bole bawak kiteorng sekali ?

*budak budak bola wakil J lepas gian main di taman . heee ;)

biar ayah jelaskan .*ayat senang .

ayah ketua kne bawa team bola sepak Johor L12 , L15, L18 ke MSSM di Terengganu

Sementara ayah ta da , wani tolong catit kan kesalahan yang akak akak buat . Nanti ayah buat perhitungan dengan dorng .  heee ;)

helo helo , mana bus ni.

budak budak dah ta sabar ni . cepat cepat !

bus sampai .

anak anak , angkat barang masuk dalm bus . pastu duduk diam diam .

ada bus lagi satu , jangan risau ta muat . naik naik . 

tolong angkat barang barang ye anak anak . heee ;)

i love u ayah , ajie janji ta nakal nakal punya .  ayah jangan lupa ole-ole ajie .  heee ;)

ouh kanda , ibu akan menanti kepulangan kanda . miss u lot . weeeee ~~

wahai anak anakku sekalian . jangan nakal nakal . ikut cakap ibu .

13Jun nanti ayah balik .jumpa di seremban . kirim salam semula..

ayah naik dulu . 

bye bye , Mersing-Terengganu !

*ayah nanti jangan lupa 3G tau tau . heee . love u ayah !  heee ;)

aksi

kenapa aku jarang nak update blog ? 

sebab aku malas . malas yang teramat sangat . heeee . 

aku ada aksi baru setiap petang . setiap ke ? ta setiap tapi agak kerap laa . apa nye ? heeee 

lepas pencen netball ,

ni aksi baru aku petang petang . weee . kadang kadang kadang malam malam pun main . nampak ta nampak jee  bulu tangkis tu melambung  . hee .  

sebenarnye , main badminton nie penat sebab asyik ketawa jee . ye laa sambil main sambil berceritaa . heee

tq ibu ! muaahhh . i love u laa . tq sudi main bdmtn dgn w`ll . heee .

terimas kak una ! nak jugak main badminton dengan ajie yang terre nih kan kan . heee