SPM my husband


ari nie kak una akan balik. waaa bes nye.. menanti kepulangn dia . ta sabarr.. boleh lah dy ajar add math. lagi pun nak pxse add mt rabu nie.harap2 la dy ajar, jgn dy balik bersama gosip2 dy je da la.haha. kak una memang byk gosip yang suka di kongsi kan brsama, yang jadi mangsanya. emm adik2 dy la sape lgi..haha ta pa ta pa itu la bes ada akak ..byk cite jauh berjalan lusa pndangan..ehh..btll ke?.. hemtm je la.. paper bm pn da abiss..haha..

skg ni aku sedang menduduki spm.hah da a week la pxse. da lepas empt paper pn. ad lgi 7 paper menanti..huuu.. aku ambik 11 sbjk wish for my suksess okey ?! ha..thengs ;) jasa baik mu akn ku balas jua..chea ayt..haha..ta pe la..

pengalaman aku ambik spm kt bilik kuaranti..ha?..mcm gilaa kn..tp tu la btl2 nye..sb kn aku ta sihat laa..haha org gagah je kne sakit nie. agak truk jugk la sakit nie.. teke la sakit ap.huhuuuu..sakit nie bermula dr kuccing aku la siut je..pastu jngkit kt iqah lps tuu ibu last aku pulaa y kne..iqah kne jap je sb dy sihat..haha gemukk antibody kuat. bahaha..

ibu kne agak truk laa..smpai demam2 ..sian ayh da jd cm MRS MAMA .haha sume ayh urus kn..bila part aku ta truk sangt la biasa2 je.. tp siap la g school asyik kne ejek je..its okey lumrah hidup.ta pa ta pa ad roti ad kaya life ups life downs.HAHA.. siap korng..ala ta pe aku da sihat da skg nie.padan muka korng ta da point nk ejek aku lgii..hehehe..


SI DIA capital A
dlu aku selalu buat2 tersermpak ngn dy..chea konon2 nak jln saing ngn dy..agak gedikk la.. hehe tapiu tu dlu laa.. skg aku da ta cm tuu punn.. skarang da terbalik pula.. dy pula asyik nak tersermpak ngn aku..cam pelikk je.. tiap2 pagi datang pxse mesti gi kt aku laa apa la abis satu paper je dy gi kat aku tnye cm ne la ok ta la..adusss..

pastuu time balikk.nk balik2 je la.. blh pulakk nk teman aku la ap laa nsib baik time tuu mmbr ta da sngt jd ta da orng tw kite orng ni baik2.haha nk2 si biela ngan cumy.kalau ada abiss la.. a hah! sesuatuu nie.wajib siasat..dy pun cam da ta rapat ngn bdk y dy suka tuu capital N haha..siut je aku bg orng nme..hehe.. bgs la..pdn muka...tp y sangt heran nie np dy tibe baik gila gila ngn aku..nth2 dy da tw kot aku suka dy.alamkk maluuu nye.tp ta mungkin . sebab ta da orng pn yg tw..haha.


KWN
kwn ku cumy. dy sdg bhgia skg. dpt kabar dr mr cheken little dy tuu bhwasanya si chekn little nak datang jumpe dy lps pxse nt.haha cumy pn da diet2 skg.aku je y makin bulatt pndek.haha ta pa ta pa hidup have fun dlu.pndai2 la pastuu.haha.biela pula asyik ngn medan dy je..pelik2..medan tuu pn satuu selalu risau kn biela da mcm mak ngn ank je downg ni.haha tp kami bertiga tetap bhgia hingga skg tnpa pergadohn ta mcm orng lain tuu..sape mkan petai mulut dy la y berbau.phm2 sindiri ....haha


selamt majuu jaya buat shabt seperjuangn ku.. SPM blumm habiss lgi ;) sekian - ajie
ha?.. haha bru ad masa nk main d belong nie..hehe.. cm biasa weeknd je tinggal umah sorng2..haha kali nie family balik kg ad wedding.aku ta ikut malas + buang masa duk umh stdy lgii bernass.cheaa mcm stdy je..hehe mstilaa SPM lgi 16ari je lgii..gilaa klu ta stdy dr skg..haha..sngt la boring duk umh nie d temani kuncing je..haha da la kucing nie diam je bukan nk mengiau ke buat la bising sikit..haha nie duk umh dnr bunyi kipass je..gedek-gedekk..adussss.. rinduu kt iqah dan wani yg selalu wt bisingg..haha bru kne tinggal 2 ari da rinduu..cm ne nk duk luar niee.. ala ta pa kn ad HP..semua jd..haha..
saat2 akhir spm nie aku da jarng kuar bilik kononn stdy..tp memang betull pon..hehe.. tiap2 ptg aku akn luangkn masa tuk main balik2 bola dlm bilikk ..konon2 fruss ta dpt main kt luar..hahaha..lgi pn kne imbngkn stdy dgn kesihatn..haha

hari ini

haha akhirnye.. bejya jugk aku m'buat belog sndri hasil tnjuk ajr sifuu unna..haha kak kuuu.haha ibu ngn ayah ta da g pskpp jd ambik ksptan buat blog..haha klu downg ad memang ta sempat laa.haha bru je sentuh tetikus da berbunyii *ajieee nk smp nie lgi bpe ari je g bljr sne abis spm nt nk masuk dlm comp tuu pon ta pa*haha ayat nie sngt glmour pd ank2 yg nk pxse..haha normal la ibu mne ta syng ank oiii..haha