untuk kita kita jee

what i gonna post today ?
express my feeling here !

why do I express on this blog?
*shit ! fb was not found ! fecal !! haha ..fucking bad

kisah GA DAN Y ...
*yeah.
I saw how he was jealous. haha kantoi :)
comel jee kan kan . hah macam mana you jelous ?
kesian kaki kawan you, habis you picit picit. heee ..
lekluuuuu , bukan ap puunn, sepatah dua kata jee.. you rasa dah , apa kata bagi orang lain rasa pulaa laaa.. hahahaah .. kongsi maa !


kisah PB, wuuuu . bestnya dapat naik kerusi rodaaa, main tolak tolak kan kan ,i sumbat u dalam walker nanti baru tahu .. I lempang u karang ! sakit tahu ta you ketuk lutut I tdi . padan mukaaaa, I dah balas dengan gunting jari you. kalau darah sorry yeee (:



mood : enough, what are you talking about ! nonsense. study please , you have a test tomorrow night . GOOD LUCK AJIE
I able to do what I want

uniform lagi ?

I think when it end my school section, it's no longer necessary to use uniform. but it 100% wrong. haha. bila dah jejak kaki msuk u pun kne pakai unifm juga. haha. biasa laa, saya seorang nurse :) . hee .


it is ! The new uniform :)
lama tau nak iron baju ini ,
sb ?? sebab sy ta reti iron unifm . haha. that y take time sikit. hha..
sampai budak budak rumh semua kesian, siap nk tolong iron kan lagi. haha..
never mind ,I want to be independent
sampai bila nak harap kan korng . hheee . thanks a lot kawan kawan.

friends , lest go for our duty . hee ..
first day kita pratical kan kan , semua excited pergi awal.
what the fun , kita pratical kat hospital mana ? cakap sikit. haha
hospital uitm puncak alam. alahlahlaahhhh, comel jeee.. hahah
its okyeh . it still fun,
no matter wherever we are, as long we are together right ? heeesaya stduent nurse uitm .
good morning madam :)
haha



mood : senang hati. sudah lepas jawab ANP . heeee.. PB : pleaseeee , jangan drive laju laju . this week jee dah 2 kali excident, sinister laa .

kembali ke puncak alam :)

korang ,
kawan kawan maaf terpaksa berpisah awal dengan korang . ta puas lagi lepak dengan korang . tapi nak buat macam manakan ? ta da masa laa . hee .

nati laa ada cuti panjang semua ada,
kita kumpul ramai ramai lagi yee.
kita himpit dalam kereta aku lagi yee .
kita drive sampai 12 malam lagi yee.
kita BBQ sama sama lagi yeee.
kita buat bising kat rumah datuk lagi yee.
kita diri tengah tengah jalan kat bandar buat photoshoot lagi yee.
kita bergosip ramai ramai lagi yee.
kita makan puding kat rumah akuu ramai ramai lagi yeee
kita bersalam salam berpeluk peluk lagi yee * sesama jantina sahaja.

sesungguhnya saaat indah kita sama sama akan aku rindui.
heee. miss korang semua .
eton, biela,cik mon, zima,dyla,naz,zayana,anis,nana,syza,fatin,cik syila
din,wan roslan,wan omar,abul,asyraf,along, zaf,apul.afif,topek
azua,zarip,afdal,amir,syed,haziq tot tot,yoyo,medan,apis,sopie,akib,mizan,yoga,one, rusyudin,syamil,anod,jo,asyraf
dan lain lain . heee ta ingt laa ramai sangat . hee.
BTW THANKS A LOT .

bes sangat dapat spend masa sama sama even 1 malam jee. heee .


mood : penat balik berlari , g dating dengan PB 12malam haha..*PB semangt hensem2 dtg jumpa, aku ? t-shirt dan seluar tidoo suda. serabai serabai jee. hee.

berakhirnye ramadan

7/9
jumaat ni raya ? kejap nye rasa .. ouhh tidakk .. hari ni ajie akan balik ke mersing ! yeahh ituuu dy, seronoknyee ta sabar . haha . alhamdulilah , dapat puasa penuh lagi tahun ini . ta yah ganti ganti . heee ...



SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA :)

KEMAAFAN DI PINTA , SESUNGGUHNYA AJIE AKAN SENTIASA MENGINGATI KEBAIKAN KALIAN DAN MENGINGTI KESALAHAN AJIE PADA KALIN .

JADI MAFF ZAHIR DAN BATIN :)))