surat untuk JIN

sekarang si ajie sedang cuti sem .
dan dy ta penah bagi tau kawan dy setiap kali dy balik Mersing, mungkin sebab dy tidak mahu diganggu dan ingin mengabiskan masa dengan duduk di rumah mengadap laptop sampai abis cutinya.. namun racangannya selalu gagal disebabkan dia berkawan dengan JIN yang jugk budak UiTM , so for sure la setiap kali cuti mesti sama punya.

so setelah sekian lama si ajie ta jmpa budak2 Mersing nie, lama laa siot sejak si ajie sambung belajar, balik si ajie ta penah lepak dengan dorang. sampai laa malam tadi.
kebeulan si ajie di bandar bersama2 seluar tidonya si ajie g lepak dengan dorang.. haha.. siapa suh ajak mengejut macam tuu ..si ajie setuju untuk lepak sama2 pun sebab dah ta tau nak bagi alasan apa supaya ta jumpa korang .. haha.. kalau laa ta terserempak malam tu, memang korang ta kan dapat lepak punya dengan si ajie ..haha


kehadapan JIN:

JIN, sejuta terima kasih kerana selalu ingat kat aku, semua benda yang ada kaitan dengan aku ta kira sekecik kuman or sebesar gajah semua hang ingt sampai kadang2 aku sendiri pun dah ta ingat benda2 tu semua..pasai Capital A tu, better hang lupa kan. sebab aku ta kan bagi tau siapa Capital A itu .. haha ..terima kasih sebab ajak dan belanja aku lepak dengan korang malam tadi.. memang sempott seyyhh~~~ .. sedap siot korang hentam aku .. ta pe, ada ubi ada batas ada hari jumpa kat pinang nanti aku balas. weyhh kalau aku jadi pindah mertajam, hang orang first aku habaq punya laaa .. hee * buruk laa aku cakap utara, memang la sebab aku orang JOHOR yang menyukai bahasa orang KEDAH

JIN, sorry aku bukan ta nk ikut hang p joging, tapi pagi adalah cartoon time memang ta boleh ganggu punya .. heee.. yeah, aku still kebudak2kan .. itulah ajie .. tapi aku cube
mendewasakan diri. yela smpai bila nak macam kanak-k
anak kan?? haha .. tapi aku dah tinggi kan kan ?? heee ..dulu ye laa, kau terus datang rumah kalau aku bagi alasan banayk2.. heee. ala skg kalau kau datng pun aku ta kan keluar rumah punya.. haha ..

JIN, stop2 laa tanya aku pasal masak-masak nie.. balik-balik tanya aku pasal masakan. aku rasa hang lagi terra pasai masak-masak nie.. hidup hang kan survive.. so tolong laa, stop asking me about IT. aku bukan tok guru masak2 .. nanti aku belikn kau buku masak2 boleh ?? tapi nanti mak hang pelik pula.. HAHA.. ta pe, nanti aku selitkan EL utk mak hang sekali .. haha

JIN! serius hang dah ada awek ?? wooooooooooooo~~ sumpah mula2 aku cm nak tergelak
nengok status hang . tapi bila aku pikir2 balik, best siot siapa dapat jadi awek hang .. preghhhh, terbaiklaa.. walaupun aku ta kenal siapakan gadis bertuah itu, hang kim salam je pada
dy, jangan main gila je sudah .. haha ..aku ingat lagi dulu, macam mana hang carring nya pada si nyonya yang hang suka tuu. berdarah2 siot..apa2 pun good luck pada relationship ini..

JIN! sumpah kalau aku lecture hang memang aku gunting2 rambut tupai hang tuu , geram laa siot. selekeh .. macam haram * PALAPIS~~~ hahha ...aku nengok hang dari sekolah sampai sekrang sama je, seinci pun ta tinggi, sekilo pun ta naik .. makin mcam rangka adalaa.. haha.. orang jaga badan la kata kan, nak berguling-guling jaga tanah .. haha ..

Lastla, JIN. sudah2 laa hentam ak kat FB. aku tau hang ta dalam friedlist aku . tapi hang hentam aku kat group kelas kita.. malu laa seyhh.. gaga .. nanti budak2 kelas cakpa apa pula. hang ta payah nak gembur2 kan benda yang aku memang dah tau. pasai DIN tuu . aku dah tau lama laa. sebab dy penah cakap sendri dengan aku .. hang ta yah nak jadi setan sangat la kan.. cukup2 dengan JIN hang tuu ..

* sorry la post kat sini (:

No comments: