kaki saya sakit sakit



si ajie masuk competition bowling ?? HAHA ..


9 July 2011
NUSA telah menganjurkan competition Bowling Piala Dekan.. so macam nak support event NUSA si ajie ni pun join laa event ini . ok, plan memang nk main sukasuka.. tapi saingan kirikanan membuatkan ta jdi nak main sukasuka.. heeee.. ta da laa. still for fun je.... ok team si ajie .. nadia, auni, fimah, si ajie. ber4 je.. memng rule..jangan tanye si ajie menang or ta, sebab dy memang menang laa.. nengok kaki laa. haa..

team A. Aziz

team K. UNA..

team, si ajie

nie team dari sem 3 NUSA. yang lain ta tau .. hahaha.. gila kejam ..


budak kedah cakap si ajie mcam budak2,
so si ajie pun main laa benda nie.. haha


terima kasih kpda budak ini sebab sudi ajak si ajie teman dy jalan2
sampai lenguh kaki si ajie..
haha..
btw thanks sb aku dapt tau mcam mana lelaki shopping,
sebab aku ta pernah tau..

sorry laa gambar ta banyak, sebab kali ini si ajie jadi peserta dan bukan nya budk multimedia.. dan dy tidak membawa sony alpa dy ... heee ... (:
tapi sjie ajie masih boleh snap gambar ini ...
kenapa dy pegang bottler saya ?

perkara benar : kaki si ajie sangat sakit, sehingga dy menitis kan air mata tdi .. OMG~~~

No comments: