NAHAR OH NAHAR ..


nahar baik hang hargai si ajie nie cepat , sebab dy sudah menggunakan gambar hang sebagai profile picture fb dy.. apa hang ingt senang2 dy nak buat macm tuu kalau ta da sebab ?? hang ingt apa ??

mula je si ajie letak gambar hang, hang tau apa jadi ?? nie dia ..

responder pertama : mestila hang .. .. aina, asal guna gambar aku ???

responder kedua : mestilah abg aku ... ajie, kau dah buat surgery ke ?? woooo~~~

responder ketiga : mestilah yambeedin... wow! sorg laila,sorg nahar..mane satu nih??hahaha,bwahahaha!! aku nk wat jgak bole tak? kah3! aku jadi NUR~sape jabar?muahahaha

responder keempat: mestilah wani pian... eh confuse la ni nahar ke ajie ni??? ^_^

responder ke lima: mestilah meon...kembar, pic yg sme,tp org len2,dia bt penbedahn muke la ni.

responder keeman: mestilah shila tsubasa.. ptt ler...!! aq ingtkan nahar..!! rpe nyer Aina..!!

heee .. nahar, hang kene pahamm.. ajie sedang tension pasal kerja BEL dy .. heee... btw thanks sangat kat nahar sebb benarkan si ajie buat mcam itu ..



ini laila nahar, comel kan dy. sy kawan saya (:

2 comments:

Laila Nur Nahar Bt Abd Jabbar said...

poyo la kau aina,,,,segan doe,,,,

ajie_harini said...

alaa.. nahar..malu2 pulaa..