apa pun ta jalan


mai baca cerita merapu ikan kerapu si ajie kali ni .

semua pun dapat cuti seminggu kan ?

ta kira laa, korang balik kolej awal or lambat, yang betul cuti seminggu
sebab ada budak tu, dy dah balik kolej awal gila, konon duk umah bosan macam anak dara, ceh padahal dia tu anak teruna sama je dengan partner dy yang balik awal tuu, dh sampai baru nak kecoh2..

apa, bosan duduk rumah ?? ta bagus laa ..
kat rumah macam macam benda boleh buat. dah laa hari-hari dapat makan free, oder je nak makan apa mesti dapat punya laa.. ta payah susah2 turun cafe beli makan, or tiap2 malam berlapooo, then mengadu kat orang, then lari2 cari siapa nak sedekah maggie* ok maggie nahar & tecca belum ganti lagi ...haha..

sebetulnya, kalau pandai ususkan masa dengan betul duduk rumah or kolej sama je. mana2 pun boleh belajar, boleh main . hahha..

ceh ajie cakap banyak, hang cita sikit hang duk umah buat apa je ?
buat apa hang cakap ??
: makan
: kemas rumah
: tidoq
: cartoon
: chuck
: bergosip dengan ibu
: jadi driver
: jadi cikgu utk adik2 wa yang nak exam taun nie
: p layan budak2 kecik
* gilaa laa, si ajie layan budak kecik .. hahaha.. wa terpaksa .. u all kne pahamm ~~
ha, benda2 nie laa yang si ajie buat sepanjang cuti seminggu dia.. haha ..

bayangkan bila masa dy STUDY . haha.. so pada PUAK BUSUK HATI wa bukan cakap kosong. memang betul wa ta study lu kne paham.. ker
ja2 tertangguh :
: BEL 311
: CTU
: NUR 201
: PROCEDURE BOOK
: TEST NUR 201(...)

apa seyhh ... semuanya ta jalan laa... lain kali ta payah bagi cuti kalau cuti tu berpackage dengan kerja yang berlambak macam ni..

3 comments:

SAKINAH REDUAN said...

nice blog... da mcm kanak2 riang da ko.... tp aq tetap like seribu kali.... hua3

ajie_harini said...

hahah .. mcam budak2 kann.. saja je..

blackjeepsu said...

teruk!