berkemah ?

haluuuuu ..

baca poster ini !

haha , nampak ta kemerepekan
dan kebohongan nya ??

sebenarnya, entry kali ini nk cerita pengalaman si ajie berkemping zaman dia sekolah dulu kala .
berkemah,atau lebih sedap kalau sebut camping . i love it !


ceritanya : penat pujuk ibu & ayah supaya dapt g camping , akhirnya depa benarkan juga. heee . ok, rasa seronok dn teruja sangat2 . camping , camping , camping mcam org biasa p camping . so dirikan kemah kt padang , mandi di tandas , makan kt gelanggang , main lumpuh2, bunyi macam (yuck , i ladies ta suka laa macam ni, kotor , geli " aku peduli apa, janji best) haha ..

tapi ..

biasalah, nama pun anak cikgu , si ajie ta pernah terlepas dari pandng si ayahhnya . haihhh kejap2 tanya

.. selesa ?
..dah makan ?
..dan mandi ?
..cukup barang ?
..cukup makn ?
..perlu apa2 ?
yang paling best : bagi baju kotor , ayah bawa balik terus .dn hari-hari dapat jajan.

malam burung hantu :. si ajie ni memang ta penah main menatang tuu dn seumpanya . lalu dia pun p la jumpa cikgu yg jga bagi tau yg dia nk dikecualikan dri game tuu .
sekali cikgu tu jwb mcm ni daa~~ : awk ta nk join ? ok, cikgu dh tau ayah awk dh dtg jumpa ckgu tdi, dia yg ta benarkan awk join game ni . nanti awk sty sini dgn budk2 yg ta sihat .


alaaaaaa, apa ni hampehhh ~~ nape lh ayh p ckp dulu, malu laa mcm ni ..


bila pikir2 balik ,
-boleh dikatakan macam ta payah p camping
- rasa macam camping depan rumah =='

mungkin ni la akibat nya kalau camping dekat2 .. heee..

No comments: