pratikal macam ni

seminggu pratikal berlalu, sedang kan group lain dah mula cuti sem ! arghh , ajie! x vaik mengeluh lah , ikhlas sikit ..macam mana mau ikhlas kalau hari hari menjawab , hha . sebenarnya bukan niat sangt pun nak asyik menjawab bila CI cakap-cakap tuu , cuma nya terasa apa yang dia cakap tu mcam soalan , so jawab laa. rupanya bukaann. so dah kena marrah, suka menjawab . haiihh .. nak macam mana kan ,dah nasib .. cuma harap-harap pratikal lagi seminggu depan ni bukan CI tu lagi, bukan ta suka. cuma ta nak tambah dosa dan jadi pelajar yang kurang di senangi oleh CI .. heeeeee ... dan dan dan , CI please give me some cross! if you do so, i promise will not be a menjawab student lagi . boleh ta mcam tuu ? haha . sorry cik sya baik sebenarnya, cuma cik cakap yang cik dah judge orang dari first view lagi, so sya terpaksa jadi mcam first view cik terhadap sya ..

''''
btw, pengalaman pratikal di Labor room memang syok abis lah ! lagi-lagi time audit, dah macam pelarian. lari sana lagi sini . last dok kat library diam diam . =='
di labor room la pertama kali nya si ajie saksi proses kelahiran dari awal hingga akhir. wahh !! macam tidak percaya ja dah nengok .

first case yang si ajie nengok Para1(means first time) so si ajie assume mcam susahh laa dia punya proses kelahiran. tapi ternyata senang je. hha . this mean, ta semesti nya yang P1 tuu semua susah untukk melahirkan ..semuanya bergantung pada situasi ibu hamil tuu. haha
cehh, pandai ja cakap ..!!
dah diamm !

jap ada lagi satu ,

pengalaman berharga apabila dapat mandi kan baby . yes , fuyoooo ! weyh, betul laa,. kalau balik cita kat family mesti kene bahan punya, tapi ini semua betul . first time buat memang rasa takot, kekok,tapi dah hari hari seterusnya dah ok la .. seronok nya dapat mandi kan baby . fine, si ajie mengaku memang ta pernah mandi kan baby sebab ta suka sangat pada budak-budak bagai ni . tpi itu semua tuntukan kerja. harus lah di laksanakan . tapi pengalaman tu menyeronokn. cuma sedikit malu bila 'pakcik' ni nengok mcam mana 'makcik' ni mandi kan baby , arghhh , maluu tau tak, jangan nengok boleh takk!! mesti dalam hati mesti 'makcik' tu dah kene reject dengan 'pakcik' tu .. arg hhhhh!

boring boring,
samvil melayan HOT FM ,


pandang langit,
dan ternampak indah nya ciptaan Tuhan
harap kita dapat verkongi bulan ini ..

moon,
from alpha a200 ;)

xoxo ,
setiap yang verlaku tu ada hikmah nya
sorry if im too "kepoh" in ur life . full-stop .

No comments: