keropok Mersing ?

apa ?
betul laah , Mersing ada keropok . ta caya mai la datang . ini cerita betul.
ok, sebab kan si ajie nk dah dapat pesanan dari nahar
: ajie balik sini nanti bawak makanan tau .
*ok, adoii , ni yang sangat ta tauu nak bawak apa nie..


dan tiba-tiba susu hitam pun msg
: prince teringin nak rasa keropok Mersing . dy pesan dengan sos sekali .
peliknya mana prince tau mersing ada keropok ?? ni mesti makenon bagi tau . haha. mesti padahal dy yang nak .
: kalau nak suruh dy cakap sendiri .

dan tiba-tiba
sorang senior dan prince call betul-betul ..
ouhh , tidakk ! macam mana nie ..
* cehh padahal dalam hati sukasukasuka .. haha
: ok laa, sebab prince punya pasal ...


so si ajie pun decide nak bawak balik keropok leko untuk kawankawan dia..
dan kawan-kawan dia juga ...



thanks pada shila sebab tolong goreng kan ..

dan terima kasih kepada yang sudi menjamahh : wani, timah, shila, kila, nabila, nahar, ayu, sya, niza, mira, tila, fidah .. ada lagi yang tertinggal ?? padan mukaaa .HAHA. ta sebenarnya ta ingat ..

dan

sorry pada yang terlupa nak ajak tuu .. lagilagi yana, ina, mawar, fatin . sorry sebab lupaaa :)

lain kali ajie bawak lagi ye (:

xoxo , apa rasa keropok Mersing ?

4 comments:

Adilah Binti Rostam said...

Whu..nampak sedap gila! Terliuq saya. @.@

ajie_harini said...

datang Mersing, insyallah dapat rasa ..

Abstract of Life said...

mersing? mne ye?

ajie_harini said...

Mersing, Johor .. kan , mersing pun ramai ta tahu . sebab Mersing hanya 1 daerah kecil dalm Johor. .