entry tanpa tujuan


salam jumaat .
eyhh ? dah jumaat, 16 Mac ?? kejap nya masa berlalu. ini bermakna si ajie dah abis tiga paper untuk final dia, dan hanya tinggal 2 paper je lagi ... seronokk nya ! ok , fine. ta boleh seronok sebab sem ini ada ocsce . sekian.
tiba tiba menyesal timbul menbuak-buak sebab masa pratikal ta p keja cross banyak-banyak ! .. macam mana ni , "kalau lah boleh undur masa " apa ?? kau mengharap kan masa ituu di undur ?? memang tidak akan boleh laa kan .. kenapa selalu mengharap sesuatu yang tidak mungkin akan berlaku sedang kan ada jalan penyelesaian lain yang terbuka luas di depan mata ? iaitu buat la betul-betul time osce tu! mula la practice dari sekarang , senang kan ?... haha . cakap bebel memang senang .
ok sebenar nya saja je nak update blog tadi mcam tidak tahu nak update apa, sebab tengah lapar jadi nya mcam tidak boleh berfirikan dengan matang nya .

stop it ajie ! membebel apa tah .ok nak p ambik baju kt dobi bawah . baibai .

1 comment:

Sakinah said...

basuh tangan dah la... tak payah nak dobi sangat la... hahaha