prince..

spoil ! aku si peminat laksa . dengan muka comel mamai-mamai aku p turun cafe semata mata nak makan laksa . time beli tu aku dah dapat bau yang laksa tu masin . hidung si pencinta laksa memang hebat. namun apa kan daya. nafsu . aku pun beli jugak. bawak balik. sekali makan. pergghhh . kuah tu macam di per buat dari ikan masin siot punya tukang masak . aku rasa nak p kt tukang masak tu cakap sila makan laksa ni sampai habis, hirup sekali . aku belanja. memang ta boleh terima dek tekak langsung laksa nya. of, fine . lepas ni aku ta nak beli laksa kt kedai tu lagi . tpi macam mana, cuma kedai tu ja yang ada jual laksa . arghh . ta kira. lepas ni aku nk tukar selera ke mee kari pula. dah kecik ati dengan laksa.

sedih ! cita-cita aku nak ikut p melawat tapak program kt muar hancur berkecai . apabila nama aku ta naik untuk p sekali .. penat aku apply nk p . ceh ! sedih yang teramat . aku dah nekad memang weeknd ni nk balik muar. aku dah berbulan bulan ta jumpa darah daging aku , keturunan aku .. haihh . hancur semua nya . sebab kan bajet ta cukup la aku nk ikut melalui ni. kalau ta da la aku nk gedik-gedik p ikut pun . lagi pun aku  AJK yang ta penting pun .. arghh .. hmm. nampak nya aku kene korek segala duit syiling aku untuk beli tiket balik kampung jugak . stresss ..

tengah korek korek duit syiling , hp aku berbunyi . tah siapa pula yang call ni . dah la aku tengah feeling sedih ni . nasib laa orang tu kne marah dengan aku ... 

ouhh, tidak . dia ialah prince ! NO .. ta boleh marah , cepat buat suara comel .. haha 

ok, sekarang hati  aku dah berbunga-bunga ..

boleh la sambung cari duit syiling . heee. eyhh . bukan esok ada test ke ? ya laa . aku harus belajar ni .. assalamualaikum ....

No comments: