Maaf --'

wahai blog sang buaya , si ajie minta maaf teramat sangat , sebab tidak berkesempatan untuk mengupdate sesuatu .. im out off mood . lagi lagi lepas ada sorang ni buat taik depan si ajie .

arggh , dah malas nak layan siapa siapa lagi lepas nie..

cume apa yang boleh si ajie cakap sekarang ni si ajie betul betul stress , atau kata lain dia ialah tertekan . sebelum ni si ajie ta pernah tertekan macam nie.. dan hampir menangis , semakin lama semakin lemah pula si ajie nie.. sebearnya mungkin rindu kan keluarga ..




yeahh  , baru je sebut pasal family dah depa call , mesti depa pun rindu si ajie .. bai, nak sembang dengan depa . ini dapat melegakan hati ..

ilove my family !

No comments: