blog ber update

Hai , 

sekian lama si ajie meninggal kan blog ini , insyallah lepas nie si ajie akan mengupdate blog dia. mungkin . haha . sejujurnya, bukan lah niat nak tinggal kan blog ini dengan sengaja , cuma sebab tugasan yang banyak dan masa yang terhad menyebab kan si ajie terpaksa meniggalkan blog ini untuk seketika . tugasan apa kah ?? jeng jeng jeng , cehh . yang tu nanti si ajie akan cerita sikit laa . hee, segan nya .cehh!


ok, cerita lain nya . si ajie ada kehidupan baru , rumah baru , bilik baru , roommate baru, housemate baru . ha, buah hati ja ta baru .. haha .. tau si busukk tuu , mesti dia sedih nanti .. heee . ta! ni main main ja ..

sekarang ini si ajie berada di semester lima , hmm , dan  saya budak final year . bangga sikit..

ok, cerita pasal rumah baru , si ajie duduk di tinggal lapan . oi mak kau , tinggi gila kau duduk ajie, tada tinggi lagi ka ? ta da ! duk tinggi-tinggi  baru rasa mcam senior2 sikit . dulu kami nak p menuntut ilmu dengan senior2 p cari umah depa semua tinggi-tinggi seram ja nak p. la ni si ajie pulaa menapak kat atas sama. atas rumah si ajie dah tada rumah lagi, so kalau still dengar orang lari-lari , orang tarik tarik kerusi tu , ceq ta tau nak habaq apa laa  . haha ..

roommate si ajie bukan budak sama course dengan si ajie . its ok, dah biasa dah dari sem sebelum ni lagi, selalu roommate mesti bukan budak course sendiri .. so all is well .

hopefully semester dapat enjoy as a campus student , sebab sem depan dah dok pratikal laa. ulang alik p hospital dan sem depan insyallah dah mula berdikari dok umah sewa. insyallah ..

gamabar ? ok, nanti kalau ada masa si ajie upload gambaq naaa .

heee, niteeee (:

No comments: