Buku

hai ,
today is sunday . tomowwor is monday . ohhh! ta suka ..

malam semalam , si ajie berskype. melepaskan rindu yang tak di ungkap. sambil berskype, si dia bercerita kan tentang bahan bacaan yang di beli nya .. sebuah buku bertajuk : Bogel Menuju Tuhan , by Zahiril Adzim. tajuk nya sahaja sudah cukup menarik . apatah lagi kulit muka buku nya. pada awal nya si ajie tidak mengenali siapakah penulis buku itu . Zahiril Adzim ? namum dengan adanya kemudahan google , si ajie pun meng search . heee .

" alaa, yg dalam cerita 'tolong aweku pontianak tu la. kan awak yg suruh sy nengok cerita tuu" 


si ajie memang ta tau sangat pasal artis nie ..


dan akhirnya dah kenal dahh siapa penulis tuu . laa, yang dalam cerita paan dan paiz tuu .. heeee .. comel comel ..

setelah meng google, terjumpa la blog Zahiril Adzim nie.. baca punya baca. wahh , best nye blog dia. simple but nice. si ajie sangat tertarik dengan blog dia.. pada si ajie blog dia best !

lalu ada lah yang berkata ' yelaa blog sy ta best macam blog dia ' hee, blog awak pun best laa . cume sy jarang jarang baca blog awak ja. HAHA..padan muka .


tiba-tiba teringin pula nak baca buku Bogel Menuju Tuhan tu , awak , boleh kongsi buku tu dengan saya ta ??



No comments: