percutian 24 jam

apa si ajie buat cuti sempena tahun baru cina ??

menghadap laptop,makan,berak,solat,tido.thats its ??

mestilah tidak ! si ajie pergi jalanjalan , balik Johor la!
ceh , Johor bukan memang tempat si ajie ke ? yes, its is ! tapi kali ni kami p ramairamai, . kami ikut siti fatimah adam balik ke rumah nya , BATU PAHAT , juga kampung si ajie.. hahaha ..


selamat datang ke Batu Pahat !

budakbudak ni salah jangkaan,
replika batu dan pahat dan tangan tuu kecik je sebenarnya , ta tauu laa apa yang budak ni bayangkan dalam kepala mereka.

maka jalanjalan laa kami kat dataran Batu Pahat .

terujauja si ajie p BP, padahal kampung sendiri je kot.

budak alor star, budak kuantan , budak BP ,
heeee .

pastu , kami pun pergi cari murtabak sing ga po , kt restoran Noor !

ini murtabak nya ! jumbo second large .
ni lipat dua so nampak kecik .
+
abc special ..

berkelah di tasik Y.

ini dainasaru kami , comel kan ??
jinak jangan bimbang ,
it wont hurt you!

durian time!

blackjeepsu muka teruja belajar minum air kt pangsa durian !

malam tahun baru ,
makan besar !
selamat tahun baru cina ! (;

sepanjang perjalanan pulang kami di temani percikan bunga api tahun baru cina yang sangat cantik dan warna warni . hmmm , semua senyum ke telinga dapat nengok bunga api tuu .

Siti Fatimah binti Adam , thanks iti xD


inilah percutian 24jam kami, dari 21.1.2012 hingga 22.1.2012. mungkin ada terlebih satu dua jam . tpi padat duapulohempatjampunyapercutian secarapuratanya !

terima kasih banyak sebab sudi ajak kami p rumah ko , its was amazing. best sangat ! terujauja. heee , event kampung aku pun kat BP, tapi ni sebab pergi dengan kawankawan so rasa sangat seronok .

xoxo, next vacation ??

No comments: