ada rasa macam si ajie rasa ?

Dimulakan dengan bismilah..

ok, ye baiklah si ajie mengaku sekarang ini si ajie sudah tidak berapa betul. ha? apa dia? woi ta yah la nk terkejeut sangat.. ahha.. ta da la ta siuman terus. cume sekarang ni si ajie gilakan ANGRY BIRD.. wa ckap sama luu, tiap2 hari wa main game ANGRY BIRD nie dah mcm aktiviti wajib dalam kehidupan. sehari ta main ta sah siot.. lagi satu yang paling dasyat si ajie ta dapat tidur dengan lenanya kerana benda ini!! marahnyaa akuu.. asal nak pejam mata je si ajie terbayang2 yang burung tu melantul2, dan binatang hijau itu ketawa walaupaun dah lebam2 ketawa sebab burung ta dapt bunuh si hijau itu.. marahhhhnya...sakitnya hati.. serius sebab kan teringtkan watak2 dn perwatakan dalam game tu membuatkna si ajie sukar untuk lelepkan mata dan ta dapat tidur dengan lenanya... KORANG PENAH RASA TAK main game sampai menggangu mcm nie sekali ? THIS IS NIT MY FIRST EXPERIENCE

lagi satu peristiwa. PERNAH TAK KORANG bangun tido je korang tersenyum ?? hha.. memang bunyinye macam pelik..tapi tak pelik sangat kot sebab si ajie baru mengalami benda ni bangun dari tidor tadi . haha.. dan si ajie penah nengok uncle mario buat mcam tu, dy pun senyum lepas bangun tido. tapi bukan selalu laaa. KENAPA MACAM NIE ? orang lain punya cerita si ajie ta tau, tapi dy punya cerita dy tau.. mestilah.. haha... ok mcm nie orang yang selalunnya bangun tido lalu tersenyum sama je mcm orng yamg selalu baca sms smbil tersenyumm.. haha.. mungkin dy mimpi sesuatu yang indah, mungkin dalam mimpi nya itu berlaku sesuatu yang SWEET tapi mcm malu2 sikit,ta pun dy mcm tau dy dah terlebih tidor dn rasa malu, so dy akan tersenyum bila ada orng datng kejut kan dia.. heeee.. alaaaa maluu nya.. dy pun senyum. hanya orng yang pernah buat je tau macam mana perasaan tu dan kenapa dy senyum.heee, trylah .. hahah ..



* taniah kepada si ajie kerana buat julung kalinya dy dapat buat presentation memggunakan mic dengan lancarnya, walaupun dalam hati jantung bagai nak meletop, adoi mak engkau ... ahha...jangan ta percaya si ajie mempunyai kelemahan yang begitu dasyat. heee..

No comments: