syukur

assalam ..

Esok last clinical . yahoo .. kali nie dapat hospital selayang. akibat malas si ajie nie lupa nk update dy punya belong ini .. heee ta pe, lagi pun dy tau tiada siapa akan baca, hanya untuk suka2 je.

minggu nie sangatlah penatnye

1. Pasal clinical. selayang best, tapi sg buloh lagi best .. malangnya ta dapat buat even one cross pun. sedih bertimbun-timbun la kan, sebab tu semua ada markah. macam mana ni?? ta pe kejar next time..Penatnya bila kene 9jam kne berdiri. haha berdiri ke si ajie nie ?? mestilaa ta kan . ada duduk2 jugak. ini semua berpunca dari kne clinical kat lab, sebab hospital audit, ada org dtg check laa..

2. Minggu nie si ajie jadi driver seronoknya.. hee.. boleh jalan2 sekali ..heee . DAN hari2 balik malam ta tau laa buat apa.. heee

3. Penat yang amat bila kne meeting 7jam tanpa henti .. heee. nak buat macam manakan , dah tugas ..Penatnya kene bekejar sana sini nak siapkan tugasan2 wajib nie.. haha.. lari je lebih tapi ta kurus2 jugakk

4. Penat nya bila tiap2 malam tido lambat sebab main game, dh paginy bangun lambat. mula laa semuanya ala kadar je.. haha, ta pe semua ini bakal berakhir

seronoknya minggu ini

1. Alhamdulilah, syukur sangat2 .. result untuk sem dua dah pun keluar, on the day si ajie nie memang ta ingat pasal result langsung maklumlah gila game.. haha syukur sebab pass all 8 subject. tapi pointer jangan cakaplah, jatuh bagai dari KLCC tuu .. susah la ini mcam. ini semua pengajaran untuk si ajie .

2. Syukur, si ajie dah dapt tajaan JPY beliau. taniah.. heee, walaupun ta banyak tapi boleh buat hidup laa. dan si ajie telah pun tunai kan janji dy untuk belanja qila dan mira KFC

3. seronknya.. dapat naik motor . haha.. sebenarnya seronok sebab lain. sangat tak aspect yang si PB nie nak tolong tngh2 malam macam tuu.. thanks PB, kita dah baikkan.. heee sukasukasuka....

4.Seronoknya, akhirnya dapat jugak sambut besday yam bee din seperti yang di rancang. hee, yam sorry sebab kejut hang tangh2 mlam dah laa hang shif pagi .. sorry ...

5. Leganya, sebenarnya memang plan nak bagi hang kek sempena besday hang wahai senior. tpi sebab hang ta da kt kolej, hang ta tau penat kami duk kat bawak A5 tu nak bagi hang kek tu.. tup2 hang ta da pula. memang bukan rezeki hang la. lagi pun ok jugk kot. sebab kalau hang ada si ajie nie mesti jadi malu. so macam lega jugk hang ta da.. hehe.. dan kek tu dah selamat di bagi pada orng lain yang layak menerimanya, namum orng itu bukan PB..

6. Yeah.. si ajie dapat tajaan komik selama sekian sekian oleh sue si aziz .. haha, sebab dah deal dgn dy . si ajie belanjady makan dy akan bagi pinjam komik2 dy..

the most importance, si ajie da tak YEAR ONE JEEEERRRR , si ajie dah masuk YEAR TWO JEEEEEERRRRR .. hahhaaaaaaaa !!!!

No comments: