perbezaan

morning
buat pertama kalinya sejak balik rumah cuti sem yang seminggu ni si ajie nie bangun awal2 pagi . haha, itu pun sebab si ajie nie ta boleh tido dengan lena akibat sakit kaki kesan daripada main badminton di siang harinya.. hahaha ... sekelah berlapis-lapis betul si ajie nie.. ta reti nak bangun pagi2.. orang tua2 kata bangun awal pagi murah rezeki .... ye laa bangun dah kan nie.. bising betul.. dan si ajie nie bertabiat pelik dengan tanpa basuh muka dn gosok gigi, dy terus menghadap laptop nya.. konon niat nak baca paper la pagi2 macam nie. pastu hampehh .. benda lain jadinya.. hahaha...

cuti sem lepas
si ajie di gemparkan dengan berita PB dy di lamar orang,
cuti sem nie
masalah lagi .. kitorg may be akan makin berjauhan... ta pe dy lelaki boleh berdikari beli kari ..haha . kisah apa kot, si ajie cume minat je kat dy .. hahaha.. apa laa sangt .. tapi sejak peristiwa nenda dy meninggal, si ajie dh jarang bercakap dengan dy ... entah kenapa. dy penah tanya kenapa tapi si ajie ni buat diam je, sebab dy sendiri ta tau why .. --' sengal berlapis-lapis siottt ...

sem lepas
kegilaan main game dinner dash
sem nie
gila main tumblebugs .. akibatnya.. hari2 tido kul 3 pagi .. , tetikus sudah rosak n mntak simpati ayah untuk belikan yg baru ..
tau game2 nie semua dah lama wujud, dn korng pun dah ta layan dah game2 mcm ni.. heee... biarlaa si ajie nie memang lambat berlapis-lapis ..

yang paling penting, cuti sem lepas lagi panjang dari sem nie .. walauwei ... seminggu je kot . ):

vs ./.


No comments: