HARI INDAH

Salam Sejahtera.


Dah lame ta updated blog nie . Excited nie.. hehe..

first of all nak congrats pada meraka ni


1. Kak asnida . dia dapat baby boy. seronok nye.. baby boy yang ibu idam idam kan..haha. dah sepasang dah anak abg boy dan kak asida.
* tambah lagi sorang anak sedare ku. haha. yang lain bila lagi.. kak ai?? haha


2. Iqah. adikku walaupaun dia berbadan besar tapi dia dah menang merentas desaa.mesti comel dia lari lari tuu..


3. Pada ayahku yang terhensem. haha.. akhirnye dia dah beli juagk kereta baru. VIVA ELIT. comel je ayah bawak kereta tuu.. * nak pinjam boleh?? hahhahah


* alamat nye kereta kebal JCC 4312 tuu bakal jadi milik akuu.hahha..membuak buak rasa nak dapat lesen P kereta cepat cepat..haha. boleh g jalan jalan naik kereta pula..


4. Pada diri sendiri ? boleh ke macam tuu.? alaaa.. boleh je. haha.. ari nie wat pertama kalinya aku sedia kan luncah tuk seisi rumah tanpa bantuan siapa pun. haha cam ta caya je. even aku


ta berapa puas hati denagn ape yang aku masak tpi oklah not bad sebab first time kan..

* kata kata ayah dan ibu yang membakar semangant anak perempuannya

ayah : wahh, anak ayah masak? rasa sikit.. hmmm oklah..lama lama pandai masak ibu boleh releks..
* berbunga bunga hati akuu.. haha..

ibu : ajie dah pandai masak. senanag lah ibu macam nie.. baguss bibik ajie..
* bibik?hmmmm.. ta pa la.. memang aku dapat payment pun.hahaha



GONG XI FA CAI


Pada kawan kawan dan cikgu cikgu cina kuu. SELAMAT TAHUN BARU CINA. nanti aku g melawat korang tau tau. make sure ada save ampau dan limau tu akuu wei.haha.. baru seronokk...* ni la keje aku suka ambik kesempatan. tiap taun cm tuu.. g kutip ampau dan limau.haha


Sempena cuti raya cina nie. aku akan balik kampung. atukkk here I come!! haha.. mesti atuk ta sabar nak tunggu aku balik. aku cucuk yang paling rajin kemas rumah dia dan juga paling suka wat bising di rumah dia. haha..

* atuk haruslah reda memiliki cucu sepertiku..haha..

Ta sabar nak balik kg..


Ta sabar nak g ngk anak abg boy. ATAN.haha nama sangat klasik ;p


Kepada sedara sedara tunggu kedatngn kuu. haha..


Yang paling ta sabar . dapat spend masa dengan family. aku meman semangt kekeluargaan. haha..


THE END






7 comments:

eYe said...

waaa, pasni blh la masak tuk kitorg...hehe

Anis lahh said...

Wahh anak ayah ni. Boleh kawin da. HAHHAHHA

ajie_harini said...

kak ai :
masak tuk u`ll? haha belum boleh lagi kot..

anis : like father like daughter laa...hehe.. kawin?? ijazah dulu baaa

biztoone said...

jejalan jap :)

ajie_harini said...

cheaa.. jalan jalan ..menyelam sambil minum air.. thnks comnt..hehehe ;)

biztoone said...

JCC 4312 kereta legend! haha dari i skolah rendah cikgu rosli pakau kete tu kn? haha

ajie_harini said...

ha a. tapi sekarang dia dah ta gunnna kereta kebal tuu.. haha