ALAMAK T_T

salam =)

family
what had done this week?. hmm. masa bersama keluarga akan makin kurang.

ayah : sibuk d padang dan sukan sekolah

ibu : sibuk dengan latihan rumah sukan satria

along & anagh : bljr luar jd dah biasa . haha. even rindduu gilaa kt si botak ngn si kuruss tuu..

iqah : sibuk latihan sukan

wany : sibuk latihan catur

aku? : sibuk menyibuk haha.. sibuk ambik lesn.

dah macam mana. downg sibukdr pg smpai malam isnin smpai smpai sabtu. ahad aku g latihn memandu . hmm.. bila nye berjumpa. tada lagi suara bising aku dan adik adik main belon sama sama. rindduuu nya. haha


friends

apa cita minggu nie sume mmbr baiik aku g dating . aku je?...emm..haha

what the suprise .daouk aka bola bola api bf cumy datang sini . daouk cm aflin shauki * lelaki pujaanku.haha. dia baik sweet je daouk ngn eton..

biela pun akhirnya bersatuu kembali bahagia bersama medan nya. haha..

* wish you all happy ending. haha. aku nanti nanti la . I`m happy with my life ;)


fun

aku g interview kerja ada la di beberapa tmpat . saja je . bukan nk kje sangt pun. paling seronok ibu pun tolong aku . ibu ada syor kn kt satu kedai nie . aku pun g la sebab ta nk sedih kn ibu.

* soal jawab bermula

tauke : ouh , u mau interview

aku : ha. ye saya. ada kerja kosong kn?

*setelah lama soal jawab soaln last skali dia tanye

tauke : apa pasal u mau kerja ? u sudah boring ka duduk di rumah tu?

aku : ehh .. ta da tauke . saya datang interview ini kerja pun sebab ibu saya yang suruh .

tauke : wahh.. macm ituu ka?..ayoyoyoo..
* disebabkan ayat last tuu la aku ta dapat kerja tuu. hahaha lagi pun memang saja je. sebab ta nak kerja pun . sorry ibu ;D

6 comments:

Anis lahh said...

Nk jwb interview mcm tu jgk la. HAHAHA

gewd-gurL perhaps said...

yuhuuu!! adikku..
hows lesen tu, bila nak bawak angah jalan2 ni? eh si montel tu sibuk latihan sukan pe wei, lontar peluru ke.. tehehehe..

send my regards tu our lovely parents k.. takecare baby~

ajie_harini said...

anis : baut la macam tu kalu rasa nak kne reject. haha

ajie_harini said...

kak una : lesen motor dalam latihan . lesen kereta tunggu L . iqah masuk lontar peluru dgn apa tah.. haha . okyh. GOD WILLING

zaty said...

uhhhhh,bestnye dpt duk umah jer..HAHA..t8 care yayunk:)ehh, nape x g keje ko-op jer??

ajie_harini said...

kt koop bukn dah ada orng keje ke?