PARU PARUKU



ouhh my classmate ! i miss you a lot ! rinduu teramat pada mereka.. haha.. bila dah abis sekolah semua dengan haluaan masing masing .. nie last berkumpul ramai ramai even ada jugakk yang ta datang.. ni jamuaan 31 dis 2009. nie bersama cikguu add math, cikguu ahmad sharol mokhtar. cikgguu nie selalu keluarkan muncung bila anak murid nye tidak buat latihan yang d beri. haha.. cikgu nie sikit sikit macm aznil hj nawawi dn sikit sikit macam mr. bean. hehe..cikguu nie sangat kelakar. tapi seronokk kalu berurusan denagn dy.. ringkas dan padat.hehe


ni gambar hari last beraya. di rumah cikguu aziz othman. cikguu BM 5sp1.. fuhh belajar dengan cigkuu aziz. mula mula semua kecut perut.. tapi bila dah mesraa.. bergelek gelekk dalam kelas.. belajar sambil bermain..haha.. seronokk belajar dengan cikguu ini..pantang kene puji.. cikguu ni mesti cair.haha.. *soory cikguu..cikguu nie dah macam big brother 5sp1 je.. sebab kepala dy boleh masukk dengan kepala kiteorang.. tapi bila kerja rumahh tidakk di siapkan abiiissss laa. memang cari pasal. cium tiang la padah nya.. haha


girls ! tengs so much be my friend . * iloveu. haha.. dalam gambar nie ta cukup lagi 3 member . ayu , azlina , arina mana tah mereka nie pergi. ta jumpa. haha.. berlapis lapis susah nak kenal kan sorang sorang . sebut je satuu satuu dari kiri nick name je. * zia, biela, suha, chia, nia, fahah, ain, che li (aku), mona, eton, wani, ellyana, nabila, aina pel. tengs la korang even akuu selalu buat bising selalu cari pasal buli korang tapi korang tetap the best friend i hav in my life. hik hik hikk.



this is my classmate ! nie pun ta cukup 3o orang. izat ta da. dy g mana tah..yang lain semua cukupp..bersama cikgu norli. ini guru kelas kami. subjek sains dy ajar. cikguu paling tabahh sekali.. haha.. dah la dapat kelass yang bermasalah. tiap tiap minggu jugakk laa nama 5sp1 naik kat perhimpunan.. kadang kadang naik yang positif. kadang kadang naik yang negatif. haha.. tapi banyakk yang positif. hehe..amir(don don) pengerusi kelass tapi macam kerusi haha. dy sangat lucuhh. kalu cikguu ajar sains dalam bahasa inggeris je mesti dy suh tukar * cikguu bm laaa saya ta paham sangat nie..dengan muka muka dy cakap,haha. kelass yang ceria ;)


*tuu la serba sedikit pasal budak budak kelass.. rinduu sangat pada mereka.. hehe.. jumpa d hari keputusan keluar nanti ye kawan kawann.. ;)

6 comments:

Anis lahh said...

Cikgu Aziz! My BM teacher. Gerun habis dgn beliau =.=

Bila kita nak date? :O

ajie_harini said...

cikguu aziz ajar anis bm?? dia bess la.. mula mulaa memang takut.

biztoone said...

cikgu aziz tak pernah ajar sy! haha

ajie_harini said...

rugi laa..

Personal said...

jangan ar citer pasal kelas..
nangis gua nanti..
hadeihh..
banyak betol bende kite dapat..
xkire ar ade yg x suke aku kan..
tapi aku xnak lupe 5sp1

ajie_harini said...

memang sedihh bila ingt semulaa.. tapi lagi sedihh bilaa ngk video yang kau buat tuk kelas kita tuu..