7 hari cuti semester

assalamualaikum , today is Thursday .

will im waiting my sepet bangun tido and text me, let me update some activity during my semester break yang cuma seminggu ni ja.

cuti sem ana menjadi lebih awesome bila , apa yang ana idamkan nak buat sepanjang cuti sem ni hampir terlaksana dan some extra bonus !! yeahh

first in first, even ana ada sedikit problem masa nak balik mersing tapi dengan semangat yang kuat dan bantuan my sepet , ana berjaya jugak untuk balik ke mersing .  * ana kene tinggal dengan bus . = ='

WELL , is not a big problem. rite ? ana kan kuat . hahahhaa ..~~~

so we start with number one to so on, heee .
________________________________________________________
 nak ke dentist , dental checkup . done . siap bawa adik2 sekali untuk dental check up .
 nak bergelak ketawa dengan adik-adik ana dan bawak mereka melakukan sesuatu yang seronok. done .
 nak berresling dengan adik-adik ana, dan baby ...
 nak tido depan TV bergolek-golek ramai-ramai . done. ibu dan ayah pun siap join. seronoknya.
 nak p dating dengan best friend ana , done. ana teman dia p klinik ja, sorry sebab ana asyik malas nak p jalan-jalan tempat lain.
 nak merumput kt mini taman ibu depan rumah tu , done. ana bangun seawal pagi untuk buat itu.
 nak ikut ibu ana ke kelas agama nya setiap hari rabu .
 nak kemas rumah, basuh kapet, dan setiap ruang yang bersepah . done .
 nak masak laksa Johor, which is my Favorited . done .


my extra,
my father just back from fishing , so he got a lot of fish . wonderful . hari-hari ada dapat makan ikan fresh . kat puncak alam ana makan telur or ayam ja .
my grandmother was here, at my home .
so dapat bergossip, dapat dengar cerita ceriti .. is was great ..

yang ana tadapat buat lagi ,
insyallah ana akan buat yang ini juga .
nak p solat jemaah di surau ,
nak p jogging dengn adik-adik ana.







my father ,
bersama sebahagian dari hasil mancing nya..



having a dinner with my adik-adik . 
im fat ? seriously .



my laksa ! nyum nyum.. jemput makan (:
ilovit .



baby . orang nak main game dia sibuk ganggu ..  tepi tepi tepi .!!



ok, my sepet already text me . but he went to putrajaya. never mind , i have to ready the lunch .
ana ada lagi hari ini dan esok untuk ana menikmati mersing, sebelum ana balik pada hari sabtu ni .. i will plan something awesome today .

xoxo, double A 

No comments: