super sapian ~~

entry khas pasal budak ini .
sazwani sapian lebih comel panggil dia wani pian . heee
tapi si ajie selalu panggil dia dik , sebab nama dia sama dengan adik si ajie . wani .



wani pian , puas pujuk dia suh ikut kami keluaq .
konon nak p cari barang laa . heee
sebenarnyaaa , ada cerita lain ...


dah siap cari barang , kami pun p makan .


timah cakap
: sedapppp nyaaa , mana nak makan dulu ni ...
haha


nasi , ayam penyek !
ada tempeee , heee .
boleh tahan laa, bedal ja ,
yang penting si ajie punya tada apa2 sambal .
tapi still ada yang suka mengkomplen





cerita sebenarnya , bermula !


kinah tibatiba bertindak ,
capai kain tutup mata wani .
terkapaikapai budak ni , siap jerit lagi .

other side ,
tima dengan aziz - get ready !

tadaaaaaangg ~~~ ,
happy birthday wani .
malumalu wanie , hee.
siap kecik ati lagi kami buat ta layan dia.

selamat dah , 19 tahun .
lagi dua tahun kita boleh daftr p mengundi .
:)
ekau nak undi apaa ?? *undilah jangan titoooo



wani majuk , aku ta layann ekau dik ?? haha

si ni kakak ajie suap ,
eyhh ,kakak ? gilaa perasaann .
mehh nenek suap cucu lat ni.
;p

ha, atok pun ada celebrate cu punya besday !





mereka yang menjayakan cerita sebenar tanpa di rancang ..






super sapian beraksi !

ok , perut sudah memboyot !

mari pulang ! ~~




9 comments:

one_ny said...

thank a lot to all of u who have celebrate me.. i appreciate it..
lurv u all... :-)

ajie_harini said...

heee, samasamasamasama

SAKINAH REDUAN said...

haqhahaha.... x leh blaa wani.... siap kecik ati lg... hahahaha... pening kple aq nk jwb soalan die.... =P

ajie_harini said...

mesti dy tanye2 ko kan kinahh , haha . ye laa aku dah ta layan dia

one_ny said...

ok fine... lastly aku malu sndri sbab kcik ati dgn plan korg.. hahaha...
malu seyh sbnrnye..

ajie_harini said...

rasa kan !

Black Jeepsu said...

ish ish! sampai ati wat wani macam tuh! apa laa.. hee tak baik kan depa ni wani?

one_ny said...

tau xpe kan tok... tp atok pun sama ke join depa.. x gtau pun.. kcik ati ngn atok gak...

Black Jeepsu said...

saya tak terlibat secara lngsung... heee