14 December

RABU , 14 /12/2011

cerita hari ini ..


pagipagi dalam kelas ,belajar sikit pasal macam mana orang luahkan perasaan ,melukis,menulis, menyanyi bercakap, FB , TWIT, BLOG .
betul laa tuu , banyak cara yang kita boleh luahkan perasaan kita.

dandandan , pagi tadi juga, si ajie ada buka sebuah blog ni, penulis dia juga melauhkan perasaan thru writing.

yeah , we are sama . si ajie sangat laa jarang berkongsi cerita dengan siapasiapa kecuali melalui penulisan dan lukisan . ta kira lah sama ada tulis kat blog ka notes ka fb ka atas kertas ka. yang pasti dy akan menulis dan melukis event lukisan dia buruk amat !


lunch .


kelas petang , sangat best !
dah rasa macam kt wad orang mental . seronok nengok budakbudak kelas berlakon untuk subjk mental. bak kata cik, gelak terkencingkencing. kakakakaka, geli siot !btw korang memang laa pandai berlakon. nasib si ajie sempat rakam, bilaa nengok balik gulingguling gelakk nya .



ni ada macam luahkan perasaan ta ?? ini kiraa jugak laah !

dah sekian .

nak p jogging. kawankawan dah jeritjerit !

yaahh . jomm p pecahh lemakk .

:()

No comments: