handsomeman !!

friday:

nice day , got only one class, tu pun kelas petang. dah laa petang datang lambat pula tuu . nasib baik Madam ta perasan. heee .
masuk kelas di iringi kawan yang lambat jugak . ada laa dalam 5 orang . 3 lelaki kacak bergaya, berbaju melayu dan jeans & stack suit ?? haha . itu laa orang classic..
He was strange.


I saw him.. wahlauweyy .. hensem dohh , sumpah cakap . haha .. serius punya hensem. macam nak g kawin punyaa. hha .
first memang ta perasan dy pakai macam tuu until one of member sent me a massage: pandang baby boy la nie jugak !! & ajak p kawin . at the time baru laa perasan. hahah .. ta focus belajar dalam kelas asyik teringat akan kehenseman dia . haha . nasib baik chapter yang senang jee . and balik tadi dah cover back .
He was handsome man

* who I mention about ? jodoh baru ? no pergi jahanam sama dia. ini jodoh lama .. PB punya..

esok ada class EXTRA ANP , tapi semua pun dah balik. WHO GONNA ATTENDED THE CLASS ??

No comments: