cerita ceriti , taik mata buat inti

CNY !
bermakna ? cuti and dah abis pratikal. yahooooo . seronoknya..balik rumah laa, ape lagi kan . guling2 g klang center cari tiket bus, sebelum SOLD OUT, hah . rindu yang teramat untuk balik JOHOR . yeahhh .

cerita sedih ..
30Jan 0730
kring kring , ajie nie kawan ajie talipon .

A :hello, ha ?
B :ajie, ko dah buat luahan perasaan ke ?!!
A: apa pulaa kau merepek pagi2 buta nie nyahhh
B: SERIUS LAAA!!
A: apa ? aku baru bangun tido nie, luahan taik gigi ada laa . apa mau ?
B: cerita panas , kau ada msg dengan dy ** malam tadi ?
A: ada, 1 msg je. pasal aku nya laptop bagai2 . apahal ?
B: ouh, bukan kau laa. ada awek nie msg dy, luahkan perasaan dohh. dan aku rasa dy terima kot.
A: apa ada hal , HA ?? gilaaa laaa . ** akuuuuuu ! *perasaan sedih amat,terus ta ngantok
B: betul. aku terbaca kat fb dy, melepas laa kau ajie . ta pee, kita cari yg lain untuk ko. jangan sedih2 tau .kumbng bukan sekor . heee . sorry laa ganggu ko tido. kau dah brush teeth lum ? smpai sini der bau. sumpahh . heee . ajie cool . dilarang sedih . CAU!
A: kumbang, apakah ? mulut aku bau ke ? yuckk . T___T . haha

(betul kan, ** disambar orang ? alaaa sedihhhnyaa .. macam mana ini .)

tit tit tit ada sms !!
text : aina, cerita panas pasal ** .
rep : apa ?? (konon ta tau apa apa )
bla bla bla bla....
cerita yang sama. dekat 10 orng msg aku bnda yang sama . mean cerita itu betul .

aku pun pergi laa sah kan dengan bukak fb . yahhh, betul tepat sekali.
waawawawa !!! nangiss sambil makan nasi lemak .
aku terus rasa ta bersemangat , hmmmm .

malam itu, aku chat dengan **, tnye about true story . dan dy sah kan cerita itu betul. dan ** accept awek itu. tapi setelah aku tau cerita sebenar , aku rasa kesian apa **, dan kenapa laa awek tuu buat mcm tuu pada ** .
ta pee laa,nak sedih pun ta boleh, sebab aku cume minat dy jee , nak suka pun ta boleh sebab aku minat dy . ahha
JANGAN CEPAT MELATAH , dy bukan miliku . APA ADA HAL (:

No comments: