10 ramadan

Salam Ramadan

Berhabuk sudah belong buaya ini . biasa la bulan puasa buaya jadi baik ma. hee . sebenarnya sibuk dengan kelas yang pack , assigmnt yang banayak , test yang berterusan , SDL yg harus dilaksanakan dan macm macm lagi . hee .
Rramadan minggu pertama :

Berbuka dengan keluarga . akhirnya setelah 2 bulan ta jmpa keluarga . dapat juga berjumpa. tapi bukan kat rumah laa. jumpa kat melaka . ta pa tapa janji dapat lepas rinduu . weeeee ;) semua ada, , kecuali along amir jee yang ta dapat cuti untuk join berkumpul . ta pee laa. jumpa cuti raya nanti yee along .

Ramadan minggu kedua :
Keluar buka puasa denagn kawan serumah . 8 orang naik bus beramai ramai . seronok bersadin di dalam buas. heee ..destinasi ke PKNS . cari apa pun ta tahu . ta tahan ramai orng , pergi ke PAS , buka puasa kat sana . ANI SUP UTARA . sedap laa , bole recomn pada yang lain. hee .ada pakej .so bole pilih nak pakej apa .
cerita menunggu bus
cerita bersadin dalam bas

cerita ANI SUP UTARA


cerita makan combo B . sampai licin . haha

cerita kami bergembira bersama sama


cerita dapat makan GCB . heee . ngokk sampai 3 . hariniesoklusa . makan ini sahaja . heee .


dalam sejarah , aku mandi air gula dalam bus . pehh seronokk nyee . ta pee laa ada hikmah tuu. hee .
semoga Ramadan kali ini lebih baik dari sebelum nye , walaupun ramadan pertaman berjauhan dari keluarga . sedih tidak terhingga . ada hikmah yang tidak dapat di fikirkan oleh akal.
sekian . selamat berpuasa semua ;)

No comments: